EU PROJEKTI

digitalstorytelling
Engage youth through digital storytelling

Ovaj projekt osmišljen ima za cilj informirati mlade o mogućnostima koje im se pružaju kroz Erasmus+ projekte. Bilo da si student, učenik, zaposlenik ili volonter, možeš naći projekt za sebe.

cartooned
CartoonED

Projekt CartoonED ima za cilj doprinijeti digitalnoj transformaciji stvaranjem moćne platforme za e-učenje na temu STEM obrazovanja temeljene na animaciji kao metodi učenja.

female
TC Mindful Female Entrepreneurs

Prošli smo trening u Španjolskoj zajedno s predstavnicima iz Estonije, Rumunjske, Italije, Češke, Turske i Grčke provele su tjedan dana istražujući, učeći i shvaćajući ulogu žene u poduzetništvu.

LOKALNI PROJEKTI

youtube
YouTube škola

Sufinanciran od strane grada Splita, Jedna mladost je provela projekt YouTube škola tijekom kojega su polaznici snimali i editirali videa koje možete pogledati na našem YouTube kanalu. Primjere videa pogledajte na linku ispod.

periodni
Periodni sustav bombona

Kako se računa relativna masa? Kako bismo objasnili ovaj važan koncept s kojim se djeca suočavaju u osnovnoj školi napravili smo radionice s bombonima umjesto atoma. Naš periodni sustav pogledajte ovdje i izračunajte masu bombona.

bioart
BioART

Sufinanciranjem od strane SD županije, napravili smo projekt gdje smo koristili biootpad u slikanju, crtanju, fotografiji i photoshop obradi. Na radionici slikanja s kavom i čajem našli smo inspiraciju u Oliveru Dragojeviću. Pogledajte na linku slike.

Postani član

Tečajevi, radionice, druženja, putovanja i više u Jednoj mladosti. Nisi stariji od 18 godina? Postani i ti član.

članarina

Godišnja članarina je 27,00 EUR

i omogućuje:

  • Ranu kupnja svih naših tečajeva
  • Pristup našim besplatnim tečajevima i radionicama
  • Pristup našim organiziranim druženjima i izletima
  • Mogućnost prijave na međunarodna ERASMUS putovanja u organizaciji udruge
  • Dobivanje poklona (brendiran proizvod)
  • Pristup našim whatsapp i discord grupama
  • Pristup sastancima s roditeljima / skrbnicima
  • Učlani se